Știți care sunt nevoile copilului?

Care sunt nevoile copiilor? Observarea compotamentelor și tipologiilor umane poate fi, de asemenea, utilă în evaluarea gradului de satisfacție din casa ta.

Bebelușii se nasc cu impulsul de a explora și de a descopri toate minunile lumii din jur;  ale trupurilor lor și ale propriilor abilități și capacități.

Părinții sunt gardieni pentru copiii lor, pe măsură ce aceștia explorează lumea din jur. Treaba noastră este să le oferim un mediu sigur, astfel încât ei să-și poată satisface curiozitatea caracteristică. Care sunt nevoile copiilor?

Simțindu-se îmboldiți să exploreze și să descopere lumea copiii vor învăța treptat noi comportamente, care îi vor ajuta în explorările lor.

Este datoria părintelui să creeze  un mediu în care toată lumea din familie are o varietate de oportunități pentru a satisface nevoile de bază.

Deși toți membrii familiei au același instrucțiuni genetice. Fiecare are imagini diferite în lumea ideală despre cum își poate satisface nevoile. De aceea, în familia care oferă o atmosferă cu o varietate de ortunități pentru satisfacerea nevoilor; ilustrate de numeroase imagini ideale, fiecare membru al familiei simte că-și poate satisface dorințele.

Atitudinile generale de mulțumire, fericire și satisfacție indică un mediu în care oamenii sunt capabili să-și satisfacă nevoile. Atitudinile generale de nemulțumire, supărare sau nefericire;  indică faptul că în mediul familial trebuie inclusă o varietate mai mare de oprtunități de satisfacere a nevoilor.

Întrunirile de familie oferă o altă oprtunitate de satisfacere a nevoilor și de îmbunătățire a relațiilor de familie și a comunicării, în același timp stimulând gândirea critică.

Experiențele care satisfac dorințele sunt binevenite și devin imagini în lumea noastră ideală. Întrucât părinții îl familiarizază pe copil cu anumite date (oameni, locuri, activități și experiențe), acestea influențează imaginile din lumea ideală a copilului.